NTAMO JA KIRJA KERRALLAAN PERUSTIVAT NETTIKAUPAN

Tarvepainojulkaisija ntamo ja Kirja kerrallaan -kustantamo ovat julkistaneet uuden verkkokirjakaupan, Kirjantamon

http://kirjantamo.net

Molempien kustantamojen kirjat tulevat verkkokauppaan myyntiin samaan hintaan kuin Lasipalatsin Kirjakauppa Kirjassa + postikulut. Toimitusaika Suomeen on 3-5 päivää. Maksun voi suorittaa kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksuilla sekä yleisimmillä luottokorteilla.

”Verkkokaupan perustaminen jatkaa luontevasti ntamon äskettäin toteuttamaa uudistusta, jossa kirjojemme hintoja oleellisesti laskettiin. Nyt uudet hinnat ovat Lasipalatsin Kirjakauppa Kirjan ohella tarjolla kautta maan. Pyrkimyksenämme on edelleen kehittää kumppanijärjestelmää, jonka puitteissa edulliset hinnat tulisivat mahdolliseksi myös vaihtoehtokirjakaupoissa kautta maan. Samaan aikaan toivotamme muut pien- ja vaihtoehtokustantamot tervetulleiksi mukaan verkkokirjakauppaan”, ntamon perustaja Leevi Lehto sanoo.

”Uusi verkkokirjakauppa auttaa lisäämään kirjojemme tavoitettavuutta. Yhteistyö ntamon ja mahdollisten muiden kumppanien kanssa mahdollistaa laajan ja monipuolisen käyttäjäkunnan. Kirja kerrallaan voi tarjota myös digitaalisia painopalveluja muille mukaan haluaville kustantamoille”, tuottaja Aini Tolonen Kirja kerrallaan -kustantamosta sanoo.

Lisätietoja

ntamo

Leevi Lehto
leevilehto@gmail.com
040-1609262

Kirja kerrallaan

Aini Tolonen
aini@lasipalatsi.fi
050-303 5024

ntamo on Leevi Lehdon vuonna 2007 perustama tarvepainokustantamo, joka on julkaissut runsaat 100 teosta. Ntamo on keskittynyt etenkin runouteen ja muuhun rajoja rikkovaan kirjallisuuteen. Sen kirjailijoita ovat mm. Kari Aronpuro, Jyrki Pellinen sekä palkitut Lassi Hyvärinen, Olli-Pekka Tennilä, Tiina Lehikoinen ja Timo Harju. – http://ntamo.blogspot.com

Kirja kerrallaan on Lasipalatsin Mediakeskuksen alun perin EU-tuella v. 1999 käynnistetty pilottiprojekti, jossa kustantamon kirjat – näytelmät ja näköispainokset – painetaan tarvepainatuksella. Kirja kerrallaan tekee yhteistyötä mm. runoyhdistys Nihil Interitin (poEsia-sarja) ja Teatterikorkeakoulun (teatteri-sarja) kanssa. Kirja kerrallaan tarjoaa digipainopalveluja myös muille kustantajille ja Omakirja-palvelun kautta kaikille omakustantajille. Projektin Kirjakauppa Kirja myy yli 30 pienkustantajan kirjoja.

October 5, 2010 · Teonsana · Comments Closed
Posted in: Sekalaista, Tapahtumat