HAKU SAAREN KARTANON RESIDENSSIIN ELOKUUSSA

Saaren kartano on Koneen Säätiön ylläpitämä taiteilija- ja tutkijaresidenssi. Residenssi tarjoaa suomalaisille ja ulkomaisille eri alojen taiteilijoille, kriitikoille ja kääntäjille mahdollisuuden kahden kuukauden mittaiseen intensiiviseen työskentelyjaksoon rauhallisessa maaseutuympäristössä. Residenssivierailla on käytössään asunto ja työhuone, ja heille maksetaan työskentelyapurahaa.

Myös taiteilijaryhmät voivat hakea tiloja käyttöönsä määräajaksi touko-elokuussa. Ryhmät voivat hakea oleskelun ajaksi ryhmäresidenssitukea. Erityisesti toivotaan hakemuksia, joissa on yhteistyötä suomalaisten ja ulkomaisten taiteilijaryhmien välillä. Hakemuksen lähettää suomalainen taho.

Hakuaika on 1.-31.8.

Lue lisää www.koneensaatio.fi/fi/kartano/hakeminen

*****

APPLICATION FOR SAARI RESIDENCE IN AUGUST

Saari Residence is a manor owned and maintained by Kone Foundation as a research and production facility for researchers and artists. The Residence offers Finnish and non-Finnish artists, critics and translators the chance to work intensively for a period of two months in a relaxed countryside setting. Residents are each provided with an apartment and workroom. Kone Foundation provides monthly stipends for the duration of the residency period.

Artistic groups may also apply for use of the Residence’s facilities for limited periods of time from May to August. Groups can apply for grants towards expenses.  Especially welcome are applications for projects involving  co-operation between Finnish and foreign artists’ groups. Such  applications should be sent by the Finnish party.

Application period is from August 1 to August 31.

Read more at www.koneensaatio.fi/en/manor/applying

August 2, 2011 · Teonsana · Comments Closed
Posted in: Residenssit