Villa Sarkia -residenssissä muutamia paikkoja vapaana!

Villa Sarkia on Nuoren Voiman Liiton ja Sysmän kunnan ylläpitämä ensisijaisesti alle 40-vuotiaille kirjailijoille ja kirjallisuuden kääntäjille tarkoitettu residenssi kirjalliseen työskentelyyn. Residenssiin voi hakea työskentelemään 1-3 kk:n pituisiksi jaksoiksi.

Residenssissä on kolme kirjailijahuonetta, kaksi yhden hengen sekä yksi kahden hengen huonetta, ja yhteiset oleskelutilat. Samanaikaisesti residenssissä voi työskennellä 3-4 kirjailijaa tai kääntäjää.

 

Villa Sarkia -residenssin syyskaudelle 2011 (1.8.–31.12.) on muutamia paikkoja vapaana.

Vapaita paikkoja voi tiedustella Nuoren Voiman Liitosta

 

toiminnanjohtaja Laura Serkosalo
p. 044 207 4650
laura.serkosalo (at) nuorenvoimanliitto.fi

Lisätietoa: www.nuorenvoimanliitto.fi/villasarkia

 

August 2, 2011 · Teonsana · Comments Closed
Posted in: Residenssit