Kirjan talolla Turussa käsikirjoitushautomo

HALKI, POIKKI JA PAINOON

Kirjan talon lasten- ja nuorten käsikirjoitushautomo syksyllä 2011

Opettajina kirjailija Virpi Pöyhönen ja nukketeatteritaiteilija Merja Pöyhönen

Kirjoitatko lapsille tai nuorille? Onko sinulla pöytälaatikossasi käsikirjoitus, jonka haaveilet joskus julkaisevasi? Haluatko antaa tekstisi ammattilaisen luettavaksi ja saada siitä palautetta, joka auttaa sinua jatkamaan? Entä mietityttääkö, millaisia lapset ja nuoret ovat kohderyhmänä?

Turussa toimiva kirjallisuuskeskus Kirjan talo järjestää syksyllä 2011 maksuttoman käsikirjoitushautomon. Kurssi on tarkoitettu aiemmin julkaisemattomille kirjoittajille, jotka kirjoittavat tavoitteellisesti joko lapsille tai nuorille ja joilla on käsikirjoitus työn alla. Kurssin tarkoituksena on auttaa kirjoittajaa tekstin loppuun viemisessä. Palautteiden ja keskustelujen kautta avataan kunkin omaa kirjoitusprosessia ja hiotaan omaa käsikirjoitusta. Hautomoon valitut saavat ensimmäisen palautteen hakemuksena lähetetyistä teksteistä.

Kurssi koostuu kahdesta tapaamiskerrasta, jotka ovat lauantaina 17.9. sekä 3.12.2011 Kirjan talolla Turussa. Lokakuussa kirjoittajat saavat välipalautteen.

Hautomoon haetaan lähettämällä hakemus 25.8.2011 mennessä Kirjan talolle osoitteeseen Linnankatu 24, 20100 Turku. Umpeutumispäivän postileima riittää.

Liitä hakemukseen enintään 20 liuskaa työstämästäsi käsikirjoituksesta, yhden liuskan mittainen synopsis sekä enintään liuskan mittainen teksti, jossa kerrot itsestäsi sekä taustastasi kirjoittajana. Hakemukset tulee kirjoittaa rivivälillä 1,5, n. 30 riviä per liuska.

Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti viikolla 35.

Lisätietoja:

Marissa Janhunen
marissa.janhunen(at)kirjantalo.org
koulutusvastaava

 

————————————————————————–

Tämän lisäksi Kirjan talolla myös paljon muuta kurssitoimintaa ja kirjallisuustapahtumia: www.kirjantalo.org

August 17, 2011 · Teonsana · Comments Closed
Posted in: Koulutus