Hae runoilijoiden ja runouden kääntäjien residenssiin Italiassa

Runoyhdistys Nihil Interit jatkaa yhteistyötä Italian Assisissa sijaitsevan residenssin Arte Studio Ginestrellan kanssa. Yhdistys valitsee residenssiin 4-5 suomalaista runoilijaa tai runouden kääntäjää. Valituilla henkilöillä on mahdollista työskennellä residenssissä kahden kuukauden ajan maalis-marraskuussa 2012. Myös lyhyempi residenssiaika (1 kk) on mahdollinen.

Residenssiä voivat hakea kaikki taiteellisesti korkealaatuisen runokirjan julkaisseet tai muuten ansioituneet runoilijat tai kääntäjät. Myös työryhmät ja työparit voivat hakea. Työryhmien koko rajoitetaan 4 henkilöön.

Hakuaika päättyy 7.10.2011

Enemmän tietoa residenssihausta löydät yhdistyksen nettisivuilta:

www.nihilinterit.fi

tai suora linkki ilmoitukseen:

http://nihilinterit.wordpress.com/2011/09/13/runoilijoiden-ja-runouden-kaantajien-residenssi-italiassa-2/

Lisätiedot:
Sirpa Kyyrönen
Runoyhdistys Nihil Interitin puheenjohtaja
sirpa.kyyronen@helsinki.fi
0405946191

September 21, 2011 · Teonsana · Comments Closed
Posted in: Residenssit