Toinen Kansallinen Novellinkirjoituskuukausi järjestetään tammikuussa 2012

Kansallinen Novellinkirjoituskuukausi KaNoKiKu järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2011. Se keräsi yli viisisataa Facebook-fania ja tuhansia blogikävijöitä. Kuukauden päätteeksi KaNoKiKu-blogissa julkaistiin nelisenkymmentä novellia.

KaNoKiKu on kotimainen laiskan miehen versio kansainvälisestä NaNoWriMosta, National Novel Writing Monthista. Romaanin sijaan kuukauden aikana kirjoitetaan novelli. KaNoKiKun tavoitteena on tarjota kirjoittamisesta haaveileville konkreettinen, saavutettavissa oleva tavoite, innostusta, kannustusta ja ryhmäpainetta.

Käytännössä KaNoKiKu elää sosiaalisen median kanavissa, joissa kiinnostavat kirjoittajat, lukijat ja luovan työn tekijät kertovat viikottain omia näkemyksiään inspiraatiosta, kirjoittamisesta työnä, deadlinesta sekä antavat käytännön vinkkejä ja opastusta. Mukana ovat ainakin Jukka Relander, Anssi Kasitonni, Iisa Pykäri, Henna Helmi Heinonen, Paula Noronen, Elina Snickars ja Antti Arnkil.

KaNoKiKu.net –blogissa voi myös jälleen julkaista novellinsa tammikuun 2012 lopussa.

Blogi: http://www.kanokiku.net

Facebook: http://www.facebook.com/pages/KaNoKiKu-Kansallinen-Novellinkirjoituskuukausi/107403736000036

 

Lisätietoja

Hanna Johde
hanna@kanokiku.net
040 841 0351

December 29, 2011 · Teonsana · Comments Closed
Posted in: Kirjallisuussivustot, Sekalaista, Tapahtumat