Kuopion kaupunginkirjaston helmikuussa kirjailijavieraita ja kirjavinkkausta

Paikkakunta: Kuopio
Paikka: Pääkirjaston kokoussali (1 krs.)
Aika: Helmikuu
Organisaatio: Kuopion kaupunginkirjasto
Yhteyshenkilö: Päivi Savinainen
Sähköposti: paivi.savinainen(a)kuopio.fi
Puhelin: 017-182360

Lainan päivänä 8.2. pääkirjaston lainaushallissa on esillä eriaiheisia kirjallisia teemapöytiä ja klo 17.30 tietopalvelun henkilökunta esittelee kertomakirjallisuutta pääkirjaston kokoussalissa teemalla Mitä tänään luettaisiin?

Kuopion kesäyliopisto ja kirjasto järjestävät Humanismin illat -luentosarjaan kuuluvia kirjallisuusaiheisia luentoja pääkirjaston kokoussalissa. Marko Kilpi luennoi aiheesta Miten minusta tuli dekkarikirjailija 15.2. klo 17.

Venäläisen kirjallisuuden tutkija, kääntäjä, tulkki, kirjailija Jukka Mallinen luennoi 20.2. klo 17.30 aiheesta Venäläinen nykykirjallisuus: Miten venäläinen nykykirjallisuus vastaa uuden Venäjän haasteisiin. Mallinen käsittelee luennossaan mm. Viktor Jerofejevin, Ljudmila Ulitskajan, Viktor Pelevinin, Vladimir Sorokinin, Jevgeni Popovin ja Mihail Bergin tuotantoa.
Tämä Luento kuuluu Kuopion kesäyliopiston Humanismin illat -luentosarjaan ja Kuopiossa vietettävän Venäläisen kulttuurin viikon ohjelmistoon, jota on järjestämässä Suomi-Venäjä-Seura.

Luentosaliin mahtuu 120 kuulijaa, luennoille on vapaa pääsy!

Ohjelmasta lisätietoja verkkokirjastossa: http://kirjasto.kuopio.fi (tapahtumat).
Lisätietoja www-osoitteesta: http://kirjasto.kuopio.fi

January 20, 2012 · Teonsana · Comments Closed
Posted in: Kirjasto, Tapahtumat