Kirjavinkkauksia verkossa

Lohjan kaupunginkirjasto on valmistanut opetus- ja kulttuuriministeriöltä saadun hankeapurahan tuella verkkoon kirjavinkkaukset neljästä suositusta, eri-ikäisille suunnatusta nuortenkirjasta. Videovinkkaukset löytyvät seuraavista kirjoista:
Martin Widmark ja Helena Willis: Koulun arvoitus
Eppu Nuotio: Kingi karkuteillä
Kalle Veirto: Etsivätoimisto Henkka & Kivimutka rakastuu
Tuula Kallioniemi: Rottaklaani

Videokirjavinkkaukset on valmistettu paikallisin voimin. Suunnittelutyöryhmään kuuluivat Lohjan kaupunginkirjastossa lasten- ja nuortenkirjastotyön parissa työskentevät kirjastolaiset. Vinkattavat otteet kirjoista on mukaillut kirjailija Johanna Tuomola.  Toteutuksesta vastasi Länsi-Uudenmaan ammattioppilaitos Luksian audiovisuaalisen viestinnän opiskelijat opettajiensa johdolla. Näyttelijöinä esiintyy mm. kirjastohenkilökuntaa ja oppilaita Lohjan eri kouluista.

Kirjavinkkausvideot löytyvät Lohjan kaupungin kirjaston kotisivuilta osoitteesta: http://palvelut.lohja.fi/kirjasto/default.asp?sivu=21&alasivu=181&kieli=246

March 6, 2012 · Teonsana · Comments Closed
Posted in: Kirjasto