Kolme runokurssia

Ohessa on kolme erilaista runokurssia. Yksi niistä on Helsingissä, yksi Turussa ja yksi Assisissa Italiassa.

***

Helsingin seudun kesäyliopisto

Helsingin seudun kesäyliopistolla on kesäkuussa alla oleva runokurssi. Ilmoittautumiset opistoon.

Luova kirjoittaminen: kirjoita runo [500304]
24 t, 80 €
11. – 20.6. ma – pe klo 17.00 – 19.30
Opetuspaikka Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, sali ilmoitetaan ala-aulassa
Runoilija Tommi Parkko
Kurssilla käydään läpi lyyrisen ilmaisun erilaisia keinoja: kuvallisuutta, rytmiä, typografiaa, runolle tyypillisiä kertomisen tapoja. Kurssi sopii sekä aloitteleville kirjoittajille että pidemmälle ehtineille. Tunneilla annetaan myös palautetta teksteistä.
Kirja: Parkko, T., Kirjoita runo – opas aloittelevalle runoilijalle (2011).

*

Turun kristillinen opisto

Haluatko kehittyä uskonnollisen runon kirjoittajana? Haluatko ilmaisuvoimaa asiatekstiisi? Tule Turun kristilliseen opistoon neljän päivän kurssille jossa runoilijat Risto Oikarinen ja Tommi Parkko opastavat kuinka kirjoittaa tuoretta ja ilmaisuvoimaista tekstiä. Kurssi soveltuu niin aloittelijoille kuin pidemmälle ehtineille. Kurssilla käytetään oppikirjana Tommi Parkko Kirjoita runo – opas aloittelevalle runoilijalle (Avain 2011).

Kurssin ajankohta: 4.-7.6.2012. Hinta 280 e.

Lisätietoja osoitteesta: http://www.turunkristillinenopisto.fi/index.php?option=com_content&task=view&id=255&Itemid=230

*

Assisi, Italia

Lokakuun lopulla (29.10.-5.11.) on Assisissa Italiassa viikon mittainen runotyöpaja. Kurssiin sisältyy 30 tuntia opetusta. Opettajana toimii runoilija ja luovan kirjoittamisen opettaja Tommi Parkko. Kurssin hinta alkaen 725 euroa (sis. opetuksen, lentoliput, majoituksen, aamiaisen ja junaliput lentokentältä Assisiiin).

Opetuksen lisäksi kurssiin sisältyy retkiä lähiseuduille ja vierailuja seudun turistikohteissa kuten Fransiscuksen basilikiassa ja lähikaupungeissa. Lokakuun lopulla Italiassa on jo hieman syksyisempää ja Italian ruska on varsin kaunis.

Tiedustelut tästä ja muista kursseista: Tommi Parkko, parkko@kaapeli.fi

May 5, 2012 · Teonsana · Comments Closed
Posted in: Koulutus