Tampereen Teatterikesä etsii esiintyjiä, tapahtumia ja tapahtumapaikkoja Tapahtumien Yöhön

Tampereen Teatterikesä lähestyy taas ja sen myötä torstaina 5.8. kaupungin valtaava Tapahtumien Yö. Tapahtumien Yö on kasvanut tasaisesti sekä katsojien että esitysten määrän suhteen, viime vuonna osaa otti 68 ryhmää joiden 203 esitystä keräsivät yli 59 000 katsojaa.

Tavoitteenamme on tehdä Tapahtumien Yöstä karnevalistinen kulttuuritapahtuma jolloin kaupunki täyttyy erilaisista esityksistä ja taide-elämyksistä.

Tapahtumien Yö on paitsi mahdollisuus erilaisille kulttuurialan toimijoille ja ryhmille esitellä osaamistaan, myös tilaisuus olla mukana tekemässä ainutlaatuista yhteisöllistä tapahtumaa jonka aikana kulttuuri valtaa kaupungin.

Tapahtumien Yö esittäytyy näyttävästi Aamulehden välissä jaettavassa Teatterikesän tabloidissa (painos 149 000) ja lisäksi Tampereen Teatterikesän nettisivuilla

Mikäli sinulla on tapahtuma, esitys, show tai idea sellaisesta, tuo se esiin kaupunkimme kaduilla, teattereissa, ravintoloissa, liikkeissä, puistoissa, kirkoissa, toreilla ja turuilla kaupunkilaisten iloksi.

Osallistuminen maksaa kaupallisilta yrityksiltä 195€ + alv 23% ja ei-kaupallisilta yhteisöiltä 50€ + alv 23%

Mikäli sinulla on esitys tai tapahtuma jonka haluat ilmoittaa, voit tehdä sen nettisivuillamme osoitteessa http://www.teatterikesa.fi/tapahtumien_yo/ilmoittaudu_tapahtumien_yohon/
Mikäli sinulla on esiintymispaikka, mutta kaipaat esiintyjää tai esitys ilman esiintymispaikkaa tai kaipaat muuten tietoa Tapahtumien Yöstä, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Ulkoilmassa kaupungin hallinnoimalla alueella (kadut, torit, puistot) ilman äänentoistoa järjestettäviin esityksiin Teatterikesä hoitaa lupien hankinnan.

Mikäli haluatte esiintyä jonkin yksityisen tai muun julkisen sektorin toimijan kuin Tampereen kaupungin hallinnoimassa tilassa, tulee esiintyjien pyytää lupa esitykseen suoraan ko. tilasta vastaavalta taholta.

Mikäli ilmoittamasi tapahtuma järjestetään ulkona ja aiotte käyttää äänentoistoa, on tarpeellista täyttää Tampereen kaupungin sivuilta löytyvä meluilmoituskaavake, joka löytyy osoitteesta http://www.tampere.fi/ymparistojaluonto/ymparistonsuojelu/luvatjailmoitukset.html
Lähettäkää asianmukainen kaavake täytettynä toimistollemme joko postitse, faksilla tai sähköpostilla skannattuna viimeistään kesäkuun puolessa välissä, niin toimitamme ilmoitukset yhdellä kertaa.

Tervetuloa elävöittämään Tampereen katuja! Panostasi kaivataan!

Parahin terveisin,

Emmi Pulliainen
Tampereen Teatterikesä
Tapahtumien Yö
tapahtumienyo@teatterikesa.fi
Puh: 03 222 8536

May 5, 2012 · Teonsana · Comments Closed
Posted in: Hankkeet, Tapahtumat