Avustus: Taiteilijoiden toimeentulon ja työllisyyden kehittäminen sekä vapaan kentän tuki – OKM

Taiteilijoiden toimeentulon ja työllisyyden kehittäminen sekä vapaan kentän tuki

Avustus on tarkoitettu taiteilijoiden ja taiteilijaryhmien työllistämiseen ja tavoitteena on luoda pysyviä yhteistoimintamalleja. Hakijoina voivat olla taiteilijoita palkkaavat ja taiteilijoiden palveluja ja tuotteita ostavat organisaatiot (yritykset, kunnat, hoito- ym. laitokset, kulttuurilaitokset). Myös ns. vapaa kentän ammattilaisryhmät sekä taidepalveluja välittävät ns. välittäjätoimijat voivat hakea avustusta. Hakijan tulee olla oikeustoimikelpoinen yhteisö.

http://www.minedu.fi/OPM/Kulttuuri/kulttuuripolitiikka/avustukset/Taiteilijoiden_toimeentulon_ja_tyollisyyden_kehittaminen_seka_vapaan_kentan_tuki.html?lang=fi

 

Lisätietoja:

Opetus- ja kulttuuriministeriö Liisa-Maria Hakala-Zilliacus, puh. 0295 3 30090, Kirsi Kaunisharju, puh. 0295 3 30144, Katri Santtila puh. 0295 3 30285, Mervi Tiensuu-Nylund, puh. 0295 3 30312. sähköposti: etunimi.sukunimi@minedu.fi

August 9, 2012 · Teonsana · Comments Closed
Posted in: Apurahat