Säeverstaan kirjoittajatreffit Seurasaaren Kalevalakehdossa 19.9.

Inspiroidu kirjoittamaan
Kaikille avoimet kirjoittajatreffit Seurasaaren Kalevalakehdossa

Haluaisitko kirjoittaa, mutta et tahdo löytää sille arjesta aikaa ja paikkaa? Onko kirjoittaminen liian yksinäistä? Kaipaatko kirjoitustyöllesi inspiroivaa ympäristöä ja tunnelmaa?

Runoyhdistys Nihil Interit järjestää kaikille avoimet Säeverstaan kirjoittajatreffit, jossa on mahdollisuus kirjoittaa yksin yhdessä. Kirjoittajatreffit pidetään Seurasaaren Kalevalakehdossa keskiviikkona 19.9. 2012 kello 18. Kirjoittajatreffeille voi rohkeasti tulla kuka vaan, ja tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Kirjoittajatreffit on Natalie Goldbergin kehittämä metodi, jossa sovitaan tapaaminen kahvilaan tai muuhun julkiseen tilaan. Kirjoittajatreffeillä toisten kirjoittamiseen ei puututa eikä kirjoittamista ohjata. Tekstilajilla ei ole merkitystä.

Kalevalakehto-installaatio on amerikkalais-suomalaisen arkkitehtiopiskelijaryhmän suunnittelema, hiljentymiseen ja rauhoittumiseen tarkoitettu tila, jossa ei ole sähköä eikä siten lämmitystä. Mukaan kannattaa siis ottaa lämpimät vaatteet. Järjestäjät tarjoavat myös teetä lämmikkeeksi. Kalevalakehto sijaitsee Seurasaaren eteläkärjessä. Seurasaareen pääsee bussilla 24, ja matka keskustasta kestää noin 15 minuuttia.

Tapahtuman järjestäjät pyytävät ilmoittautumisia henkilömäärän arvioimiseksi tiistaihin 18.9. mennessä osoitteeseen maria.k.jantunen@gmail.com

Sijainti kartalla: http://www.seurasaarisaatio.fi/index.php?id=12&ala=12

Lisätietoja:
Maria Jantunen, maria.k.jantunen@gmail.com
Kaisa Vermasheinä, kaisa.vermasheina@gmail.com

Runoyhdistys Nihil Interit on vuonna 1993 perustettu runon kirjoittajien ja lukijoiden yhteisö. Sen tehtävänä on edistää suomalaisen runouden kirjoittamista, lukemista ja esittämistä sekä runoudesta keskustelemista. Yhdistys julkaisee Tuli&Savu-runouslehteä ja ylläpitää digitaalisen runouden sivusto Nokturnoa. Lisäksi yhdistys järjestää erilaisia runotilaisuuksia, joissa runon esittämisen keinoja uudistetaan ja poetiikoista keskustellaan. Näitä ovat mm. Helsingin Poetiikkakonferenssi ja erilaiset runoklubit. Nihil Interit viettää ensi vuonna 20-vuotisjuhlavuottaan. www.nihilinterit.fi

September 15, 2012 · Teonsana · Comments Closed
Posted in: Tapahtumat, Yhteisöt