Kiima – eroottisen runon antologia on julkaistu

Keväällä 2012 järjestetty Kiima – eroottisen runon kirjoituskilpailu oli maamme ensimmäinen yhteisöpalvelu Facebookissa järjestetty kirjoituskilpailu. Paljon näkyvyyttä osakseen saaneeseen kilpailuun osallistui yli viisisataa kirjoittajaa ja yleisöäänestykseen osallistuttiin yli 3500 kertaa. Kilpailun tuomaristoon kuuluivat Jaakko Hämeen-Anttila, Virpi Hämeen-Anttila ja Titta Minkkinen. Tuomarien tehtävänä oli valita monenkirjavasta runosadosta voittaja ja kaksi kunniamaininnan saajaa. Moni kiinnostava, taitava ja koskettava runo jäi lopulta kolmen kärjen ulkopuolelle. Siksi julkaisemme Kiima – eroottista runon nettiantologian.

Kiima – eroottisen runon runon antologiassa on mukana runot seuraavilta kilpailuun osallistuneilta: Archie Ahola, Tessa Astre, Tea-Mari Brax, Satu Erra, Petra Heiskanen, Kaisa Kortekallio, Jouni Koskinen, Keke Lammassaari, Jaakko Lilja, Jukka Nikki, Ulla Ora, Reija Palttala, Jukka Raitio, Iiris Rautiainen, Laura Sinkkonen ja Maria West.

Antologia löytyy osoitteesta:

www.annikinkatu.net/runofestivaali2012/kiima-eroottisen-runon-antologia.pdf

Antologian julkaisija on kirjoituskilpailun järjestänyt Annikin Runofestivaali, ja sen kokosivat kilpailusihteeri Titta Minkkinen ja kilpailun tuottaja Simo Ollila.

November 8, 2012 · Teonsana · Comments Closed
Posted in: Kilpailut, Tapahtumat