Hämeen taidetoimikunta on nyt osa Taiteen edistämiskeskusta

Taiteen edistämiskeskus (Taike) virasto käynnistyi 1.1.2013. Hämeen taidetoimikunta on osa Taiteen edistämiskeskuksen Kaakkois-Suomen ja Hämeen toimipistettä. Toimipiste sijaitsee Kouvolassa ja sivutoimipiste Hämeenlinnassa. Läänintaiteilijoita toimipisteellä on yhteensä kuusi ja taiteenaloista on edustettuina muotoilu, kirjallisuus, tuottaja (hyvinvointia kulttuurista), kuva- ja säveltaide. Kanta- ja Päijät-Hämeen alueella työskentelee läänintaiteilijat Päivi Haanpää (kirjallisuus), Jarmo Julkunen (säveltaide) ja Paula Susitaipaleen viransijainen Anna Vesén (muotoilu).

Hämeen taidetoimikunta nimenä säilyy luottamuselimellä eli asiantuntijaryhmällä joka päättää Kanta- ja Päijät-Hämeen alueella vertaisarviointiin perustuvista  apurahoista ja avustuksista, myöntää alueella palkintoja sekä antaa lausuntoja. Taidetoimikunnan kausi on kaksivuotinen.

Hämeenlinnan sivutoimipisteen postitusosoite:

Taiteen edistämiskeskus
Kaakkois-Suomen ja Hämeen toimipiste
Hämeenlinnan sivutoimipiste
Viipurintie 4
13200 Hämeenlinna

Taike Hämeenlinnan sivutoimipisteen nettisivut:

http://www.taike.fi/fi/web/hame/hameen-taidetoimikunta

Taiteen edistämiskeskuksen tiedote uudesta virastosta:

http://www.taike.fi/fi/web/taike/uutinen/-/news/175095?p_p_auth=cw5fHZbt

 

Terveisin
Petri Pietiläinen
Ma. pääsihteeri
Taiteen edistämiskeskus
Kaakkois-Suomen ja Hämeen toimipiste
Hallituskatu 7 D, 45100 Kouvola
p. 0295 330 870
petri.pietilainen(at)minedu.fi

www.taike.fi

April 29, 2013 · Teonsana · Comments Closed
Posted in: Apurahat, Sekalaista, Yhteisöt, Yleiset