Ilmoittautuminen NVL:n kirjoittajakursseille käynnissä!

Nuoren Voiman Liitto järjestää syksyllä seuraavia kirjoittajakursseja niin aikuisille kuin lapsille ja nuorillekin.

 

Taiteesta kirjoittaminen (intensiivikurssi aikuisille)

Ohjaaja: Otso Kantokorpi

Lauantaisin 21.9., 19.10. ja 16.11. klo 11–17
Kurssilla tutustutaan taidekritiikkiin kirjoittaen ja keskustellen. Opetukseen kuuluu kaksi harjoitustehtävää, jotka palautetaan kurssikertojen välissä. Opettaja on palkittu taidekriitikko ja kuraattori, joka on toiminut mm. Taide-lehden päätoimittajana.

Opetus järjestetään Nuoren Voiman Liiton toimitiloissa osoitteessa Fredrikinkatu 23 D 4, 00120 Helsinki.

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen laura.laitinen@nuorenvoimanliitto.fi tai puhelimitse ma–ke klo 10–16 numeroon 044 303 7819. Ilmoita nimesi, syntymävuotesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja oletko mahdollisesti Nuoren Voiman Liiton jäsen tai haluaisitko liittyä jäseneksi. Kurssi maksaa jäsenille 60 euroa ja muille 75 euroa. Täysi-ikäisille jäsenmaksu vuonna 2013 on 12 euroa, alle 18-vuotiaat voivat liittyä jäseneksi ilmaiseksi.

 

Nuorten sanataideryhmä

Nuorten sanataideryhmä on tarkoitettu 13–19-vuotiaille kirjoittamisesta tai lukemisesta kiinnostuneille nuorille, jotka haluavat jakaa ajatuksia ja tekstejä ikäistensä kanssa, kehittää omaa kirjallista ilmaisuaan, saada tuoretta ja asiantuntevaa palautetta kirjoituksistaan tai kartuttaa tietojaan siitä, mitä kaikkea sanataide pitää sisällään. Ryhmä tarjoaa monipuoliset ja kannustavat puitteet oppimiselle ja erilaisille kokeiluille sekä hyvää keskustelua kirjoittamisen hauskuudesta ja hankaluudesta.

Syyslukukaudella ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 17.15–19.30 ajalla 10.9.–3.12.2013 (syysloma 15.10.) Nuoren Voiman Liiton toimitiloissa (Fredrikinkatu 23 D 4, 00120 Helsinki). Ryhmää ohjaavat sanataideopettajat Kaisa Widenoja-Oladapo ja Anu Rinkinen. Sanataideryhmän syksyn kurssimaksu Nuoren Voiman Liiton jäsenille on 90 € ja muille 105 €. Alle 18-vuotiaat voivat liittyä liiton jäseneksi ilmaiseksi. Täysi-ikäisille jäsenmaksu vuodelle 2013 on 12 euroa.  Ilmoittaudu mukaan Lauralle sähköpostitse osoitteeseen laura.laitinen@nuorenvoimanliitto.fi tai puhelimitse ma–ke klo 10–16 numeroon 044 303 7819.

 

Ilmoittautuminen Sulkasadon syksyn kursseille on alkanut!

Verkkokirjoittajakoulu Sulkasato kutsuu kaikki 9–17-vuotiaat tutustumaan sanataiteen maailmaan. Tänä syksynä kerätään aineksia kirjoittamiseen omasta elämästä, kuunnellaan metsän eläimiä ja kokeillaan oman runon äänittämistä. Kirjoittajakoulun kurssit ovat ilmaisia ja kaikille avoimia. Opettajat ovat kokeneita sanataiteen ammattilaisia. Tämän syksyn kursseista vastaavat Arja ja Emma Puikkonen, Marjo Niemi, Henna Laininen, Kasper Salonen ja Antti Pikkanen.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: www.sulkasato.fi

August 15, 2013 · Teonsana · Comments Closed
Posted in: Koulutus, Yhteisöt