Saaren kartanon residenssin hakuaika päättyy 31.8.

Kahden kuukauden residenssipaikat on tarkoitettu yksittäisille suomalaisille tai ulkomaisille eri alojen taiteilijoille, kääntäjille ja kriitikoille ennalta esitetyn työsuunnitelman toteuttamiseen Saaren kartanon taiteilija- ja tutkijaresidenssissä.
Erilaiset taiteilijaryhmät, kuten yhteisö- ja ympäristötaiteilijat tai vapaat teatteriryhmät, voivat hakea käyttöönsä tiloja 1−4 viikon ajaksi ennalta esitetyn työsuunnitelman toteuttamiseen.

Saaren kartano on Koneen Säätiön ylläpitämä taiteilija ja -tutkijaresidenssi. Residenssiin voivat hakea työskentelemään sekä eri alojen taiteilijat että Koneen Säätiön apurahalla työskentelevät tutkijat. Kesäisin kartano on taitelijaryhmien käytössä. Lue lisää Hakeminen-osiosta.

Lisätietoa: www.koneensaatio.fi/fi/kartano/

www.nuorenvoimanliitto.fi

August 15, 2013 · Teonsana · Comments Closed
Posted in: Residenssit