Tulossa: Tarinoiden maailma -koulutus sanataiteen opetuksesta 25.–26.4.2015

Tarinoiden maailmassa kokoonnutaan sanataideopetuksen pariin jo yhdeksättä kertaa. Koulutus sopii äidinkielen ja kirjallisuuden opettajille, sanataideohjaajille, kirjastonhoitajille, päiväkotien henkilökunnalle ja muille sanataiteen opettamisesta kiinnostuneille.

Seminaarissa saadaan käytännön vinkkejä sanataiteen opetukseen, keskustellaan ja tavataan eri puolella Suomea työskenteleviä sanataiteen ammattilaisia.

Koulutus järjestetään Annantalon taidekeskuksessa. Osallistumismaksu NVL:n tai Suomen sanataideopetuksen seuran jäsenille on 40 euroa ja muille 60 euroa. Tarinoiden maailman järjestävät Suomen sanataideopetuksen seura, Nuoren Voiman Liitto, Lukukeskus, Vantaan sanataidekoulu ja Sydkustens Ordkonstskola, yhteistyössä Annantalon taidekeskuksen kanssa. Ohjelma julkaistaan Nuoren Voiman Liiton nettisivuilla (www.nuorenvoimanliitto.fi) helmi-maaliskuussa.

February 27, 2015 · Teonsana · Comments Closed
Posted in: Koulutus, Yhteisöt