Tarinoiden maailma -koulutus sanataiteen opetuksesta 25.–26.4.2015

Tarinoiden maailma on koulutusviikonloppu sanataideohjaajille, äidinkielen ja kirjallisuuden opettajille, kirjastonhoitajille, päiväkotien henkilökunnalle ja muille sanataiteen opettamisesta kiinnostuneille. Ohjelma muodostuu luennoista, työpajoista ja ryhmäkeskusteluista. Vuoden 2015 Tarinoiden maailma järjestetään valtakunnallisella Lukuviikolla ja erityistä huomiota annetaan lukutaido(i)lle sekä sanataiteen suhteelle eri medioihin.

Seminaarissa saadaan käytännön vinkkejä sanataiteen opetukseen, keskustellaan ja tavataan eri puolella Suomea työskenteleviä sanataiteen ammattilaisia. Lauantain ohjelmassa mm. kirjailijavieras Paula Noronen. Tuutikki Tolosen työpajassa otetaan Vinski-lehti mukaan opetukseen. RIMLAB-työpajassa kokeillaan laulunsanoitusta kaksikielisessä ryhmässä. Sunnuntaina Aleksi Delikouras kertoo kokemuksistaan nuorten lukijoiden parissa. Esi- ja alakouluikäisten sanataidemenetelmiin tutustutaan Lilla Ordboet- ja Lastenkirja raollaan -työpajoissa.

Koulutuksen hinta Nuoren Voiman Liiton tai Suomen sanataideopetuksen seuran jäsenille on 40 €, muille 60 €. Hintaan sisältyy lounas ja kahvi molempina päivinä. Ilmoittautumiset 4.3.-15.4.2015 osoitteessa http://www.nuorenvoimanliitto.fi/kirjoittajakoulutus/intensiivikurssit/tarinoiden+maailma/ .

Koulutuksen järjestävät Nuoren Voiman Liitto, Suomen sanataideopetuksen seura, Lukukeskus, Sydkustens Ordkonstskola ja Vantaan sanataidekoulu, yhteistyössä Annantalon taidekeskuksen kanssa.

Lisätiedot ja ennakkoilmoittautumiset: laura.laitinen(at)nuorenvoimanliitto.fi .

March 16, 2015 · Teonsana · Comments Closed
Posted in: Koulutus, Tapahtumat