Tervetuloa kirjailijaksi -seminaari 8.5.

Nuoren Voiman Liitto järjestää perjantaina 8.5.2015 Annantalon auditoriossa (Annankatu 30, 00100 Helsinki) Tervetuloa kirjailijaksi -seminaarin, joka on suunnattu esikoiskirjailijoille tai niille, joille asia on pian ajankohtainen. Myös kustannussopimusta vailla olevat tai jo useita teoksia julkaisseet kirjoittajat ovat tervetulleita!

Tilaisuudessa puheenvuorot pitävät kirjailija-lakimies Jarkko Tontti, kustannustoimittaja Maarit Halmesarka Teokselta ja kotimaisen kaunokirjallisuuden kustantaja Anna-Riikka Carlson WSOY:ltä. Ilmoittautuminen sähköpostitse (nvl@nuorenvoimanliitto.fi) tai puhelimitse (044 207 4651). Seminaari järjestetään yhteistyössä Annantalon taidekeskuksen kanssa.

March 23, 2015 · Teonsana · Comments Closed
Posted in: Koulutus, Tapahtumat, Yhteisöt