Kesäleirille kirjoittamaan!

Nuorten kirjoittajaleiri pidetään jälleen Urjalassa 3.–5.8.2016

Nuorten omalle Voimasana! -kirjoittajaleirille voivat osallistua kaikki 13–17-vuotiaat kirjoittamisesta kiinnostuneet. Leirillä kirjoitetaan runoja ja tarinoita sekä seikkaillaan erilaisten kirjoitustapojen viidakossa. Keksitään juonia ja vaelletaan uusissa maailmoissa. Tärkeintä ovat inspiraatio ja kirjoittamisen ilo!

Jos haluat palautetta aiemmin kirjoittamistasi jutuista, ota ne mukaan leirille. Muuten et tarvitsekaan mukaan juuri muuta kuin kirjoitusvälineet (kynä & vihko / tabletti / läppäri – kaikki käy!), herkkuja inspiksen herättelyyn ja tietenkin reppukaupalla innostusta! Leirillä pääset tapaamaan uusia ja vanhoja kavereita, seikkailemaan Urjalankylän kauniissa kesämaisemissa ja kirjoittamaan niin paljon kuin ikinä haluat.

Punakynät ja koulufiilis jätetään kotiin eikä omia kirjoituksia ole pakko näyttää kenellekään, ellei halua. Toisaalta, jos haluat, voit näyttää hienot kirjoituksesi kavereille, jotka kirjoittavat itsekin. Win–win!

Paperin rapinaa Urjalankylässä.

Paperin rapinaa Urjalankylässä.

 

Leiri alkaa ke 3.8.16 klo 12 ja päättyy perjantaina 5.8.16 klo 12.00. Majoitus on Urjalankylän Koulumaan tiloissa (ent. Urjalankylän koulu). Makuualusta ja makuupussi mukaan. Leirin ohjaajana toimii esikoiskirjailija, kirjoittajaohjaaja Minna Autio. Leirin järjestää Valkeakoski-opisto yhteistyössä Pentinkulman Päivien kanssa.

Kurssitiedot ja ilmoittautuminen Valkeakoski-opiston sivuilla valkeakoski.fi/valkeakoski-opisto.
Löydät kurssin Voimasana-nimellä tai kurssinumerolla 1106501.
Leirillä on muutamia vapaita paikkoja, joten vielä voi ilmoittautua!

Kurssimaksu 70 € sisältää kaikki kulut, esim. ruokailut. Vierailemme myös Pentinkulman päivillä hakemassa lisää inspiraatiota.

Kurssilaisille lähetetään tarkemmat ohjeet ennen leirin alkua. Lisätietoja saa myös suoraan ohjaajalta.

Tervetuloa mukaan!

Kesäterveisin

kirjoitusohjaaja Minna Autio
minnala@gmail.com

July 3, 2016 · Teonsana · Comments Closed
Tags: , ,  · Posted in: Koulutus, Tapahtumat