Kirjoituskilpailuja

Voimassa olevat kirjoituskilpailut

Kirjoituskilpailut on listattu aikajärjestykseen sen mukaan, mikä kunkin viimeinen osallistumispäivä on. Mukana on mahdollisimman laajat tiedot kilpailusta sekä linkki järjestäjän lisätietosivuille. Jos tiedossasi on kirjoituskilpailu, jota ei löydy tältä listalta, voit vinkata kilpailusta osoitteeseen kirjallisuuskalenteri(at)gmail.com. Teonsana kiittää kaikkia vinkkaajia!

 

AddThis Social Bookmark Button
Punaisella ovat uusimmat lisäykset.

Eräpäivä

(jatkuva)      SKS:n arkistojen keruut

28.02.2015 Pirkanmaan kirjoituskilpailu

28.02.2015 Aforismikilpailu 2015

31.03.2015 Lorukilpailu Onnimanni

31.03.2015 Nova 2015

31.03.2015 Kirjan vuosi 2015 -kirjoituskilpailu

30.04.2015 Robustoksen pienoisromaanikilpailu

08.05.2015 Runokilpailu 13-19-vuotiaille

08.05.2015 Runo-Kaarina 2015

31.12.2015 Suomi 2017 -romaanikilpailu

Neljä kertaa vuodessa: L. Ron Hubbard’s Writers of the Future Contest

Muita kirjoituskilpailusivuja

 

***************************************************************

SKS:n arkistojen keruut (jatkuva)

Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran arkistot ottavat jatkuvasti aineistoa vastaan. Yksi merkittävä arkistoaineistojen karttumistapa on eri teemoihin pureutuvat keruut. Keruun perusajatus on, että kuka tahansa kansalainen voi kirjoittaa vastauksensa esitettyyn aiheeseen tai annettuihin tutkimuskysymyksiin ja lähettää sen keruukutsussa pyydettyyn osoitteeseen. Kaikki keruuseen tulleet vastaukset tallennetaan SKS:n arkistoihin.

Teonsana ei luettele keruukilpailuja erikseen, koska SKS:n sivuilla löytyy keruista hyvä, selkeä lista, ja niitä on voimassa useita samaan aikaan. Kirjoituksia lähettävät osallistujat voivat saada joistakin keruista kirjapalkintoja tai pieniä rahasummia.

Ajankohtaiset keruut löydät täältä: http://www.finlit.fi/arkistot/keruut.htm

 

***************************************************************

28.2.2015 asti

Pirkanmaan kirjoituskilpailu

Tampereen kaupunginkirjasto järjestää 64. kerran Pirkanmaan kirjoituskilpailun. Kilpailun tavoitteena on tukea uusia lahjakkaita kirjoittajia ja tarjota heille mahdollisuus saada tekstejään julkisuuteen. Kirjoituskilpailusta ovat vuosien aikana saaneet alun uralleen mm. runoilijat Mirkka Rekola ja Kari Aronpuro sekä lukuisat proosakirjailijat, kuten Olli Jalonen ja Seppo Jokinen.

Osallistuminen

Kirjoituskilpailuun voivat osallistua Pirkanmaan alueella asuvat, työskentelevät tai opiskelevat kirjoittajat, jotka eivät ole julkaisseet kaunokirjallista teosta tai omakustannetta.
Kilpailussa on kaksi sarjaa. Kirjoittaja voi osallistua molempiin sarjoihin. Kilpailutöitä ei palauteta, joten kirjoittajan kannattaa ottaa niistä jäljennökset.

A Proosa korkeintaan 10 liuskaa
B Lyriikka korkeintaan 10 liuskaa

Kilpailuun tarkoitetut runot ja proosa on kirjoitettava koneella A4 -kokoisille arkeille ja varustettava nimimerkillä. Mukaan tulee liittää tekijän oikea nimi ja osoite erillisessä suljetussa kuoressa. Jos kirjoittaja osallistuu molempiin sarjoihin, on kilpailutyöt lähetettävä kumpikin omissa kuorissaan.

Työt tulee jättää 28.2.2015 mennessä osoitteella:
Tampereen kaupunginkirjasto
Pirkanmaan kirjoituskilpailu
PL 152, 33101 Tampere

Työt voi myös jättää Pirkanmaan kuntien pääkirjastoihin toimitettavaksi edelleen.

Kilpailun tulokset julkistetaan 6.5.2015. Palkituille ilmoitetaan erikseen sijoittumisesta. Palkitut työt julkaistaan antologiana ja kirjaston verkkosivuilla.

Palkinnot

Palkintolautakuntaan kuuluvat runoilija Kari Aronpuro, kirjailija Kirsti Kuronen, tietokirjailija Timo Malmi ja toimittaja Terhi Rannela.
Rahapalkintoina jaetaan yhteensä 4 200 euroa.

Tiedustelut:  Ritva Hokka-Ahti, p. 0400 581 510 tai Eva Kallioranta, p. 040 733 9277.

Kilpailusivu ja säännöt: http://kirjasto.tampere.fi/ajankohtaista/pirkanmaan-kirjoituskilpailu/

***************************************************************

28.2.2015 asti

Aforismikilpailu 2015

Tampereen aforismiyhdistys järjestää kolmannen, kaikille avoimen valtakunnallisen aforismikilpailun.

Osallistuminen

Kukin kirjoittaja saa osallistua kilpailuun yhdellä 5 – 10 suomenkielisen aforismin sikermällä. Aforismit voivat muodostaa sarjan tai olla erillisiä. Niiden aihe on vapaa. Kilpailuun osallistuvat aforismit eivät saa olla olleet julkisesti esillä ennen tulosten julkaisemista.

Aforismit

Kirjoita aforismit koneella mielellään yhdelle A4-liuskalle. Kirjoita aforismiliuskalle lisäksi nimimerkkisi, mutta älä muita tunnistetietoja.

Lähetys

Laita aforismiliuska kirjekuoreen ja kuoren sisään toinen kirjekuori, jonka päällä on nimimerkkisi ja sisällä nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi, muun muassa sähköpostiosoite.

Lähetä kirje osoitteeseen

Tampereen aforismiyhdistys ry
Aforismikilpailu
c/o Kirjakauppa Tulenkantajat
Hämeenpuisto 25
33210 Tampere

Kilpailuun hyväksytään aforismit, joiden postileima on 28.2.2015 tai aikaisempi.

Lähetettyjä aforismeja ei palauteta.

Arviointi               

Tampereen aforismiyhdistyksen nimeämä raati valitsee parhaat sikermät. Raadin puheenjohtajana toimii runoilija, sanataideohjaaja Tiina Lehikoinen.

Palkitseminen      

Kilpailun tulokset julkistetaan ja palkinnot jaetaan Kirjakauppa Tulenkantajissa Tampereella Suomen aforismipäivän aaton aattona 16.4.2015 klo 18.00.

Kilpailussa jaetaan seuraavat palkinnot:

Paras sikermä, palkinto 100 euroa ja kunniamaininta
Mahdolliset muut palkittavat, kunniamaininta.

Järjestäjä varaa itselleen oikeuden julkistaa medialle palkittavat aforismit ja niiden kirjoittajat. Järjestäjä varaa myös oikeuden julkistaa yksittäisiä aforismeja sivuillaan www.tampereenaforismiyhdistys.fi kirjoittaja mainiten, ellei osallistuja tätä aforismikirjeessään kiellä.

Kilpailuun osallistumisesta mahdollisesti aiheutuvia kuluja ei korvata.

Lisätiedot              

Lisätietoja antaa

Asko Ahonen, puh. 050 553 6939, asko.ahonen@cashinvest.fi
Erkki Kiviniemi, puh. 040 565 0017, erkki.kiviniemi@sanasato.net

Kilpailusivu: http://www.tampereenaforismiyhdistys.fi/aforismikilpailu-2015/

 

***************************************************************

31.3.2015 asti

Lorukilpailu ONNIMANNI

Tulenkantajien kirjakauppa ja kirjankustantamo Sanasato julistavat lorukilpailu ONNIMANNIN alkavaksi 14. tammikuuta 2015. Kilpailun osallistumisaika päättyy 31. maaliskuuta.

ONNIMANNI-kilpailu on avoin kaikille. Lorut voivat olla perinteisiä, mutta kilpailussa etsitään myös nykyloruja, jotka liittyvät tämänhetkisiin puheenaiheisiin ja ilmiöihin.

Kilpailuun voi osallistua yhdellä tai usealla lorulla, jota ei ole julkaistu aikaisemmin painettuna. Yhden osallistujan lorujen enimmäispituus on 10 yksipuolista A4-liuskaa. Suositeltava tekstin fonttiko on 12 pistettä rivivälillä kaksi.

Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä, joka tulee kirjoittaa jokaiseen liuskaan. Mukaan on liitettävä samalla nimimerkillä varustettu suljettu kirjekuori, joka sisältää kirjoittajan nimen ja yhteystiedot.

Osallistumiskuori lähetetään osoitteeseen

Tulenkantajat-kirjauppa / Lorukilpailu
Hämeenpuisto 25
33210 Tampere

Esiraadin valitsemista loruista voittajan valitsee loppuraati, jonka puheenjohtaja on akateemikko Kirsi Kunnas. Muut raadin jäsenet ovat kirjailija Rosa Meriläinen, toimittaja Matti Kuusela ja kustannusjohtaja Erkki Kiviniemi.

Kilpailun voittaja saa 500 euron palkinnon. Kaksi lähinnä parasta osallistujaa palkitaan runorahalla eli Tulenkantajien kirjakaupan lahjakortilla. Palkinnot jaetaan 20. toukokuuta kello 18 Tulenkantajien kirjakaupassa.

Kilpailutiedote: http://www.sanasato.net/uutiset.html?26

***************************************************************

31.3.2015 asti

Nova 2015 -kirjoituskilpailu

Nova -kirjoituskilpailu tulee taas. Vuonna 2015 kilpailu järjestetään jo 16. kerran ja nyt ensimmäistä kertaa kokonaan sähköisenä.

Novan tuomaristoon kuuluvat tänä vuonna Stk:n puheenjohtaja Olli Lönnberg, kirjabloggaaja Hanna Matilainen, Nova-voittaja Anna Malinen sekä Kosmoskynä-lehden päätoimittaja Juri Timonen. Kisassa on esiraati, joka karsii jatkoon pääsevät novellit tuomaristolle. Esiraatiin kuuluvat Minttu Carole, Mia Myllymäki sekä Henna Sinisalo.

Kilpailun deadline on 31.3.2015 keskiyöllä. Voittajat julkistetaan elokuussa Turussa.

Novellit tulee kirjoittaa suomeksi. Aihe on vapaa, kunhan se liittyy science fictioniin tai fantasiaan. Kisaan voi osallistua useammalla novellilla. Tekstit, joiden maksimipituus on 20 liuskaa, lähetetään viimeistään maanantaina 31.3.2015 osoitteeseen novakilpailu (at) gmail (piste) com. Sähköpostin otsikoksi nimimerkki sekä novellin nimi, viestin leipätekstiin osallistujan nimi ja yhteystiedot, ja novelli sähköpostin liitteeksi rtf-tiedostona.

Järjestäjät toivovat runsasta osallistumista niin kokeneilta kuin aloitteleviltakin kirjoittajilta.

Lisätietoja ja viralliset säännöt löydät Novan kotisivuilta:
http://www.tsfs.fi/?toiminta/nova.html

***************************************************************

31.3.2015 asti

WSOY julistaa Kirjan vuosi 2015 -kirjoituskilpailun

WSOY järjestää yhteistyössä WSOY:n kirjallisuussäätiön kanssa kirjoituskilpailun. Etsimme proosakäsikirjoituksia, jotka kuvaavat ja kommentoivat persoonallisella tavalla omaa aikaamme.

Tyylilaji on vapaa, ja voit osallistua kilpailuun essee-, lyhytproosa-, romaani- tai novellikäsikirjoituksella.

Osallistua voivat kirjoittajat, jotka eivät ole vielä julkaisseet kaunokirjallista teosta.

Kirjoituskilpailun raadin puheenjohtajana toimii WSOY:n kotimaisen kaunokirjallisuuden kustannuspäällikkö Anna-Riikka Carlson. Muut raadin jäsenet ovat kustannustoimittajat Samuli Knuuti ja Mikko Rouhiainen, muusikko Olavi Uusivirta sekä viestinnän yrittäjä Kirsi Piha.

Kilpailussa palkitaan rahapalkinnolla kolme parasta käsikirjoitusta. Palkintosummat ovat 5000 euroa, 2000 euroa ja 1000 euroa. Kilpailun tulokset julkistetaan Werner Söderströmin syntymäpäivänä 2.10.2015. Voittajateos julkaistaan vuonna 2016. WSOY varaa option julkaista kaikki palkitut teokset.

Toimitathan tekstisi viimeistään 31. maaliskuuta 2015 osoitteeseen: Kotimainen kaunokirjallisuus, PL 314, 00101 Helsinki. Kirjoita kuoreen maininta osallistumisesta kirjoituskilpailuun.

Kirjoituskilpailun säännöt: http://www.wsoy.fi/documents/414256/41768dfe-d63f-4545-aefe-e2798b60a815

Lisätiedot:
Anna-Riikka Carlson, anna-riikka.carlson@wsoy.fi
Mikko Rouhiainen, mikko.rouhiainen@wsoy.fi

https://www.sttinfo.fi/release?releaseId=15050680
http://www.wsoy.fi/ajankohtaista/-/news/23278369

***************************************************************

30.4.2015 asti

Robustoksen pienoisromaanikilpailu

Kustannusliike Robustos täyttää kymmenen vuotta vuonna 2015. Osana juhlavuotta Robustos järjestää kirjoituskilpailun, jossa etsitään korkeatasoisia suomenkielisiä pienoisromaaneja. Kilpailun aiheena on valta.
Käsikirjoituksen tulee olla ennen julkaisematon ja pituudeltaan 70-120 liuskaa (A4, Times 12 p, rivinväli 2). Kilpailussa palkitaan kolme parasta käsikirjoitusta. Palkintosummat ovat 750 euroa, 500 euroa ja 250 euroa. Kilpailun tulokset julkistetaan lokakuussa 2015.Voittajateokset julkaistaan vuonna 2016.

Kilpailuun osallistuvat käsikirjoitukset on lähetettävä 30.4.2015 mennessä osoitteella: Robustos, Kirjoituskilpailu, PL 46, 03601 Karkkila.

Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä, joka on merkittävä selkeästi käsikirjoitukseen. Kilpailutyön mukaan on liitettävä samalla nimimerkillä varustettu suljettu kirjekuori, jonka sisällä on kirjoittajan nimi ja yhteystiedot.

Emme palauta käsikirjoituksia, emmekä anna niistä palautetta. Kilpailu on avoin kaikille kirjoittajille.

Kilpailun tuomaristoon kuuluvat kirjailija Juha Siro, FM Riitta Aromäki, kirjallinen johtaja Jouni Lehtinen ja kustantaja Heikki Savola.

Lisätietoja tarvittaessa antaa tuomariston puheenjohtaja Heikki Savola: info@robustos.fi

www.robustos.fi
Kilpailutiedote:
http://www.robustos.fi/pix/Robustoksen_pienoisromaanin_kirjoituskilpailu.pdf

***************************************************************

8.5.2015 asti

RUNOKILPAILU 13-19-VUOTIAILLE NUORILLE

RUNOKILPAILU

Suomalaisen tangon Satumaa ry järjestää runokilpailun, jossa etsitään runoja, jotka herättävät tunteita ja saavat aikaan hyviä tuntemuksia. Runokilpailu on avoin kaikille 13–19 vuotta täyttäneille nuorille koko maassa.

Runokilpailun toivotaan tuovan esiin uusia näkökulmia, tarinoita ja vahvoja tunnelatauksia.

Runokilpailun tunnuksena on ”Runot tunteiden tulkkina”.

Tangokuningas Kyösti Mäkimattila on runokilpailun suojelija

Tangokuningas Kyösti Mäkimattila on runokilpailun suojelija. Häneltä ovat ilmestyneet runokirjat Suuntatähti, runoja ja sanoja ja Rakkaani.

Julkaiseminen ja palkinnot

Runokilpailun tulokset julkaistaan ja palkinnota jaetaan Iloisessa toritapahtumassa 1.7.2015.

Runokilpailun I palkinto on 300 €, II palkinto 200€, III palkinto 100€

Lisätietoja:
Ilmari Ylä-Autio, Suomalaisen tangon Satumaa ry:n puheenjohtaja, 040 550 44 63
Reijo Pitkäkoski, varapuheenjohtaja, 0400 660915

Kilpailun sivu: http://www.suomalaisentangonsatumaa.fi/kilpailut/runokilpailu/
Säännöt: http://www.suomalaisentangonsatumaa.fi/kilpailut/runokilpailu/runokilpailun-saannot/

***************************************************************

8.5.2015 asti

Runo-Kaarina 2015

Kaarinan kaupunki toteuttaa vuosittain valtakunnallisen runokokoelmakilpailun esikoisrunoilijoille. Tavoitteena on uusien runojen ja ruonoilijoiden esille tuominen sekä runouden tunnetuksi tekeminen.

Vuoden 2015 kilpailu on käynnistynyt. Kokoelmien käsikirjoituksia otetaan vastaan 8.5.2015 kello 15 saakka osoitteessa Kaarinan kulttuuripalvelut, PL 9, 20781 KAARINA, jolloin osallistuvien kokoelmien on oltava perillä kulttuuripalveluiden toimistossa. Voittoteos julkaistaan Turun Kirjamessuilla 2.10.2015.

Runo-Kaarina on vuosittainen, valtakunnallinen runokokoelmakilpailu esikoisrunoilijoille. Kilpailu on avoin kaikille suomenkielisille runoille ja runojen aihe on vapaa. Kaarinan kaupunki julkaisee kustannuksellaan kilpailun voittaneen runoteoksen. Tekijänoikeuspalkkio maksetaan koko painoksesta heti normaalin myyntihinnan mukaan. Kilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1994 ja Runo-Kaarina on vakiinnuttanut asemansa yhtenä merkittävänä runokilpailuna maassamme.

Valintaraati valitsee voittajan elokuussa ja voittaja julkistetaan Turun Kirjamessuilla.
Kilpailuohjeet

* etsimme 50 – 100  runon kokoelmaa

* kilpailuun saavat osallistua ne kirjoittajat, jotka eivät ole aikaisemmin julkaisseet omaa kokoelmaa. Fennicaan ilmoitetut kirjat katsotaan julkaisuiksi. Esiintyminen antologioissa ei estä osallistumista

* muulla kielellä kuin suomeksi kirjoitetut kokoelmat arvioidaan kilpailijan lähettämän suomenkielisen käännöksen pohjalta

* nimimerkillä varustettujen käsikirjoitusten on oltava perillä viimeistään 8.5.2015 klo 15.00

* kilpailutyön mukana toimitetaan nimimerkin paljastava kirjekuori, jonka sisällä on kirjoittajan nimi, osoite ja puhelinnumero

* käsikirjoitukset lähetetään osoitteeseen Kaarinan kaupunki/kulttuuripalvelut, PL 9, 20780 Kaarina, kuoreen merkintä “Runo-Kaarina”

* kilpailumateriaaleja ei palauteta, älä siis lähetä alkuperäistä käsikirjoitusta

* tekijänoikeudellisista syistä kaikki hylätyt käsikirjoitukset tuhotaan kilpailun ratkettua

* toivomme runojen olevan irrallisilla A4-papereilla

* kuvitetut käsikirjoitukset arvioidaan painoteknisten ja tekijänoikeudellisten syiden vuoksi pelkästään teksteinä

* kuvarunojen tekijöitä pyydetään huomioimaan, että valmiin julkaisun sivukoko on noin A5

* fontteihin tai riviväleihin liittyviä rajoituksia ei ole

* kilpailun järjestäjä varaa oikeuden toimittaa teos lopulliseen julkaisukuntoon

* voittajan oletetaan saapuvan Turun Kirjamessuille ja Varsinais-Suomen Runoviikoille. Kaarinan kaupunki maksaa matka- ja majoituskulut Suomessa, ulkomailla asuvan voittajan osalta matkakulujen jakamisesta keskustellaan erikseen

Julkaistavan esikoiskokoelman valitsee Kaarinan kaupungin nimeämä valintaraati. Vuosina 2013-2016 raadin puheenjohtajana toimii kirjailija Kari Levola. Muina jäseninä ovat kansalaistoiminnan johtaja Tuuli Salospohja, vuoden 2011 voittaja Anna Elina Isoaro, kirjailijat Mika Terho ja Tommi Parkko, kansalaistoiminnan lautakunnan edustaja Pekka Kontturi ja kulttuurisihteeri Mikko Nortela.

Kilpailun suojelija on tasavallan presidentin puoliso, runoilija Jenni Haukio.

Kilpailun sivu: http://www.kaarina.fi/kulttuuri/runo_kaarina/fi_FI/runo_kaarina/

***************************************************************

31.12.2015 asti

Suomi 2017 -romaanikilpailu

Kiehtooko historia sinua? Oletko aina haaveillut romaanin kirjoittamisesta, kenties jo kirjoittanutkin jotain?

Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlan kunniaksi Kustannusosakeyhtiö Otava ja Otavan Kirjasäätiö julistavat Otavan 125-juhlavuonna suuren Suomi 2017 -romaanikilpailun.

Kilpailun tarkoituksena on löytää ja nostaa esiin uusia suomalaisia historiallisen romaanin kirjoittajia. Kilpailuun osallistuvan tekstin tulee olla kokonainen romaanikäsikirjoitus, ja sen tulee tavalla tai toisella liittyä Suomen historiaan. Muilta osin aihepiiri ja käsittelytapa ovat vapaat.

Kilpailu on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille kirjoittajille, jotka eivät ole julkaisseet kaunokirjallista teosta. Selkeä omakustanne tai osallistuminen antologiaan ei kuitenkaan ole este osallistumiselle. Kilpailuun osallistuvan käsikirjoituksen pitää kuitenkin olla aiemmin julkaisematon.

Osallistumisaika on 20.1.2015-31.12.2015.

Palkinnot:
I palkinto 10 000 euroa
II palkinto 5 000 euroa
III palkinto 3 000 euroa

Kustannusosakeyhtiö Otava julkaisee voittajakäsikirjoituksen. Otava varaa oikeuden myös II ja III sijalle sijoittuneiden käsikirjoitusten julkaisemiseen. Julkaistavista käsikirjoituksista tehdään erikseen normaali kustannussopimus.

Kilpailun tuomaristoon kuuluvat kirjailijat Sirpa Kähkönen ja Aki Ollikainen sekä Otavan kaunokirjallisuuspäällikkö Antti Kasper ja kustannuspäällikkö Jaana Koistinen.

Kilpailuun tarkoitetut käsikirjoitukset lähetetään 31.12.2015 mennessä paperilla, yhdelle puolelle arkkia luettavalla kirjasinkoolla ja kunnon marginaalein tulostettuina osoitteeseen

Kustannusosakeyhtiö Otava ”Suomi 2017 -romaanikilpailu” Uudenmaankatu 10 00120 Helsinki

Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä, joka on merkittävä selkeästi käsikirjoitukseen. Sulje nimesi ja yhteystietosi erilliseen kirjekuoreen, jonka päällä on nimimerkkisi. Emme palauta emmekä kommentoi käsikirjoituksia.

Kilpailun voittajat julkistetaan Helsingin kirjamessuilla 2016.

Kilpailun rahoittavat Kustannusosakeyhtiö Otava ja Otavan Kirjasäätiö.

Lisätietoja:
Osastopäällikkö Antti Kasper, puh 050 3132 424, antti.kasper@otava.fi

http://www.otava.fi/muut/suomi2017/

***************************************************************

Viimeiset osallistumispäivät neljännesvuosittain

30.9., 31.12., 31.3. ja 30.6.

L. Ron Hubbard’s Writers of the Future Contest

Englanninkielinen Science Fiction & fantasia -kirjoituskilpailu

No entry fee is required, and all rights in the story remain the property of the author. All types of science fiction, fantasy and dark fantasy are welcome.

All entries must be original works, in English. Plagiarism, which includes the use of third-party poetry, song lyrics, characters or another person’s universe, without written permission will result in disqualification. Excessive violence or sex, determined by the judges, will result in disqualification. Entries may not have been previously published in professional media.

To be eligible, entries must be works of prose, up to 17,000 words in length.

There shall be three cash prizes in each quarter: a First Prize of $1,000, a Second Prize of $750, and a Third Prize of $500, in U.S. dollars or the recipient’s locally equivalent amount. In addition, at the end of the year the four First Place winners will have their entries rejudged, and a Grand Prize winner shall be determined and receive an additional $5,000. All winners will also receive trophies or certificates.

The Contest has four quarters, beginning on October 1, January 1, April 1 and July 1. The year will end on September 30. To be eligible for judging in its quarter, an entry must be postmarked no later than midnight on the last day of the quarter.

Lisätietoja: www.writersofthefuture.com

Kaikki säännöt: http://www.writersofthefuture.com/rules.htm

 

***************************************************************

 

Muita kirjoituskilpailusivuja:

Pohjois-Pohjanmaan kirjoittajat ry.

http://www.kirjoittajayhdistys.com/15

Rinki-kirjoittajaryhmä
http://www.kemi.fi/rinki/vinkit.html#kilpa

Kiiltomadon Ilmoitustaulu
http://www.kiiltomato.net/keskustelu/viewforum.php?f=3&sid=1729c90b43b26f8c1604d31ffc424766

Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajat ry
http://tieteiskirjoittajat.net/kirjoituskilpailut/

Stk:n Netticolosseum-keskustelupalsta
http://netticolosseum.tieteiskirjoittajat.net/viewforum.php?f=6&sid=cc8343bb1f78ea19e9b0da76f0c445f5

Rihmaston keskustelupalsta
http://www.rihmasto.ma-pe.net/forum/viewforum.php?f=5

 

 

AddThis Social Bookmark Button

J.H. ERKON KIRJOITUSKILPAILU 2013

Kilpailu järjestetään 57. kerran. Kilpailulajina ovat runot. Osallistua
voivat vuonna 1983 syntyneet tai sitä nuoremmat kirjoittajat, jotka  eivät
vielä ole julkaisseet omaa esikoisteostaan. Tekstien lukumäärää ei ole
rajoitettu. Jury saa parhaan yleiskuvan vähän laajemmasta sikermästä. 
Palkintosummat ovat 2 500, 1 700 ja 1 000 euroa. Lisäksi jaetaan kunnia-
mainintoja. Juryyn kuuluvat kirjailija Kirsti Simonsuuri, kirjailija Vilja-
Tuulia Huotarinen ja fil.lis. Pirkko Heikkinen, pj.

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.