Category

Kiima – eroottisen runon kirjoituskilpailun voittajat julkistettiin Annikin Runofestivaaleilla

Suomen ensimmäisen yhteisöpalvelu Facebookissa toteutetun kirjoituskilpailun, Kiima – eroottisen runon kirjoituskilpailun voittajat on julkistettu Annikin Runofestivaaleilla Tampereella 9.6. Tuomariston jäsenet Jaakko ja Virpi Hämeen-Anttila luovuttivat 400 € rahapalkinnon kirjoituskilpailun voittaja Keke Lammassaarelle ja 100 € palkinnon yleisöäänestyksen voittaja Meeri Anttilalle. Tuomaristo myönsi kunniamaininnat Jaakko Liljalle ja Reija Palttalalle.

Kilpailuun osallistui runollaan yli 500 henkilöä, yleisöäänestykseen osallistuttiin noin 3500 kertaa ja kilpailusivu saavutti yli 1600 tykkääjää. Kilpailuun osallistuttiin yhdellä runolla. Kirjoituskilpailu oli käynnissä 1.2.-15.5.2012 ja sen järjesti Annikin Runofestivaali. Kiima- eroottisen runon kirjoituskilpailun parhaimmistosta julkaistaan nettiantologia loppukesästä 2012.

Jaakko ja Virpi Hämeen-Antti kommentoivat kirjoituskilpailua: “Kiima-kilpailu todisti, että runo elää Suomessa ja sille on mahdollista hankkia uusia harrastajia. Facebookissa toteutettu kisa rohkaisi varmasti runontekoon monia sellaisia, jotka eivät ole kokeneet runoutta lajikseen. Uskon, että jotkut yllättivät paitsi raadin myös itsensä! Hienoa on sekin, että sivuilla on käynyt niin paljon lukijoita. Koska kynnys oli alhaalla, saattoi odottaa, että kilpailun sato olisi monenkirjava, mutta joukosta löytyisi tuoreita, upeita ääniä. Ja näin kävi.”

Yhdeksäs Annikin Runofestivaali järjestettiin 9.6. Tampereella. Teemana oli Lempirunot ja esiintymislavalla nähtiin mm. Nikky FinneyRisto Rasa & kitaravirtuoosi Patrick Vena, YariHeli Laaksonen ja Anja Snellman & Jukka Orma.

Kiima  -eroottisen runon kirjoituskilpailun voittajaruno

Keväthangella metsojen tanssi.
En muista mitä sanoin, jäin siihen.
Sinä ylpeä, korskea, oikeista paikoista paljas, täynnä katseita.
Metallirunkoinen sänky, pidätä hengitystä, kuuntele hiljaisuutta.

Ruusupensas juhannuksena.
En muista mitä sanoin, katsoin.
Sinä et kuullut, täynnä katseita, et nähnyt.
Metallirunkoinen hengitys, pidätä hiljaisuutta.

Leijonan päiväuni.
En muista mitä sanoin, katseeni on.
Siihen rakastuu, en varonut, sinä katsoit, en ehtinyt.
Metallirunkoinen hiljaisuus, pidätä.

Omenapuun kukka.
Sanoin, kaikki värit, viuhkana nousten, hajoaa yhdestä ja yhdeksi palaa.
Eikä se ole edes väri. Katsoit.
Pidätä, hiljaisuus.

Tikanpoika puunjuurella.
Muistan mitä sanoin, en voi rakastaa, rakastan toista.
Sinä ylpeä, korskea, katsoit perille asti.
Hengitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *