Category

Suomalaisen Rappiotaiteen Festivaalin suosio yllättää

Agricolan päivänä 9.4. Helsingissä Astoria-salissa järjestettävän Suomalaisen Rappiotaiteen Festivaalin ohjelma on täydentynyt. Tapahtumassa on mukana yli kahdeksankymmentä taiteilijaa: kuvataitelijoita, kirjailijoita, näyttelijöitä, muusikoita, sarjakuvantekijöitä, tanssijoita, performanssitaiteilijoita sekä elokuvantekijöitä.

Facebook-galluppien mukaan rappiotaide on yleisön keskuudessa yllättävän suosittua. Tapahtuma onkin paisumassa niin suureksi, että osa siitä joudutaan siirtämään ulos Isolle Roobertinkadulle. Myös monet taiteilijat ovat ottaneet yhteyttä ja tarjonneet esityksiään tai töitään festivaalille. Uusia mukaan lupautuneita taiteilijoita ovat muun muassa Aki KaurismäkiKatri YlanderAleksandra SalmelaMinna Tervamäki ja Kaari MartinLaura MalmivaaraYlioppilasteatteri, Jyrki KiiskinenMika Taanila ja Aapo Rapi.

Tapahtuman kuvataidenäyttelyssä nähdään muun muassa Mi DunckerinJussi GomaninPirjetta Branderin ja Juha Sääsken töitä.

Tapahtuman juontajiksi ovat lupautuneet näyttelijät Krista KosonenRiku Nieminen ja Heli Sutela.

Festivaaliin voi osallistua myös tuomalla dekadentin sylikoirateoksen mukanaan! Ota mukaan teoksesi, jota voit kantaa sylissä tai mielenosoituskyltin tapaan varren nokassa. Ei ennakkoilmoittautumista tai jurytystä.

Aiemmin mainostettu Kristian Smedsin Sad Songs -näytelmän esitys joudutaan valitettavasti peruuttamaan näyttelijän esteiden vuoksi. Sen sijaan festivaalilla nähdään teatterin alalta esimerkiksi Juha Hurmeen Puupää-monologi.

Lisäksi paikan päällä voi törmätä moniin yllättäviin ilmiöihin ja esityksiin, joita ei löydy virallisesta ohjelmasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *