Category

Teonsanan toiminta jatkuu

Teonsanaan on saapunut viime kuukausina toistuvia päivityspyyntöjä ja kyselyitä siitä, päivitetäänkö sivustoa vielä. Moni kirjoittaja on harmistunut, aiheellisesti, koska lähetetty tiedote ei olekaan päätynyt Teonsanaan.
_

Olen siitä hyvin pahoillani. Syy julkaisemattomuuteen ei kuitenkaan ole missään nimessä ollut se, etteivätkö lähetetyt tiedotteet olisi olleet hyviä ja kiinnostavia. Teonsanan päivitystahti on vain ollut viime kuukausina äärimmäisen hidas.
_

“Teonsanassa pitäisi olla töissä, edes osa-aikaisesti, jotta
kasvava päivitysmäärä tulisi toimitettua.”

_
Ehkä tiesittekin, että Teonsanalla on, ja on aina ollut, vain yksi ylläpitäjä. Olen suunnitellut, rakentanut ja toimittanut Teonsanan, ja ylläpidän sivustoa omalla vapaa-ajallani. Teonsana ei ole yrityksen eikä yhdistyksen suojissa, ei hanki mainostuloja eikä muutenkaan tuota mitään rahallisesti. Palvelintilan, neuvoja ja apua teknisissä asioissa Teonsana on saanut Nokturnolta, mistä olen heille erittäin kiitollinen.

Teonsanassa käy jopa nykyisellä päivitystahdilla satoja ihmisiä viikossa, joidenkin päivitysten yhteydessä jopa tuhansia. Sivuston suosio on yllättänyt ja ilahduttanut. Olen kävijöiden ja tiedottajien kanssa aivan samaa mieltä siitä, että Teonsanan pitäisi pysyä mukana menossa ja toimittaa jatkuvasti tietoa kirjoittajille ja kirjallisuudenystäville, jotka sivuille saapuvat. Myös julkaistavaa ja päivitettävää tietoa saapuu sähköpostilaatikkoon ja löytyisi eri lähteistä päivittäin. Teonsana voisi tehdä juttuja ja haastatteluja, raportoida ja arvioida.
_

On vain yksi mutta

Toiminnan kasvamisen myötä olen hakenut paikasta jos toisestakin apurahaa, jotta Teonsanan ammattimaisempi toiminta ja tehokkaampi päivitystahti olisi mahdollista. Teonsanassa pitäisi olla töissä, edes osa-aikaisesti, jotta kasvava päivitysmäärä tulisi toimitettua. Valitettavasti rahoitusta ei ole toistaiseksi myönnetty. Vapaa-aikaa Teonsanalle minulla ei ole tällä hetkellä enempää käytettävissä, koska palkkatyöt vievät suurimman osan ajastani.
_

“Valitettavasti kutsumus vain ei käy maksuvälineenä ruokakaupassa.
Ja pienenkin kirjallisuushörhön on sentään syötävä, joka päivä.”


Tällainen tietenkin harmittaa. Tämähän on kutsumustyötä, ja siksi suuri ilo.

Valitettavasti kutsumus vain ei käy maksuvälineenä ruokakaupassa. Ja pienenkin kirjallisuushörhön on sentään syötävä, joka päivä. Asuttava jossain, maksettava laskut, huolehdittava, että koirakin saa ruokansa ja rokotteensa. On kurjaa, että kulttuuri saa taas väistyä rahan takia. Mutta minkäs teet?

Teonsana saattaa olla jotakin erityistä, mutta minä olen vain minä. Vuorokaudessani eivät tunnit riitä tällä hetkellä suurempaan työmäärään. Pyydänkin siis teiltä kärsivällisyyttä.
_

Teonsana jatkaa toimintaansa entiseen (tai vähän parempaan) malliin

Julkaisen tiedotteita ja tapahtumakutsuja mahdollisimman usein. Jos kuitenkin käy niin, että lähettämänne tieto ei sivuille ilmesty ajoissa, voitte olla varmoja, että se ei johdu millään tavoin teistä tai tapahtumastanne. Teen päivityksiä sivuille niin usein kuin pystyn, mutta liian moni tapahtuma ehtii silti mennä ohi ennen kuin ehdin ajatellakaan päivityshommia. Olen siitä jatkossakin hyvin pahoillani. Lupaan kuitenkin tehdä parhaani, ja yritän päivittää sivustoa tehokkaammin.

Toivotaan, että jossain vaiheessa asiat järjestyvät, ja sitten, voi kuulkaa, teille on luvassa (vielä enemmän) hienoja juttuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *